Det finns inga varor i din varukorg.

0 Produkter 0.00kr

Om oss

Sedan slutet av 80-talet har Thermotic utvecklat och marknadsfört flytoveraller i olika utföranden och modeller för olika användningsområden och därmed byggt upp en mycket bred kompetens inom det hypothermiska området (kroppsnedkylning) och det speciella material för vämre, kyla och vatten som där används.

På senare år har produkter inom andra användningsområden utvecklats och då främst flytunderställ - Thermo Float Underwear - men även inom häst och hund och andra produktområden som t.ex. sitt- och korsryggsvärmeskydd, skotersittvärmeskydd, ATV-sittvärmeskydd, eu-mopedsittvärmeskydd, cykelsadelsittskydd mm. Dessutom utvecklar vi ständigt nya produkter av detta förträffliga material i både vått och torrt inom olika produktområden.

Materialet (fodret) fungerar ungefär på samma sätt som en våtdräkt vilket innebär att det värmer oavsett om det är torrt eller blött (våtdräktsprincip) och är därför effektivast i alla typer av dåliga väderförhållanden.

Alla produkter från Thermotic bygger på ett mycket högt kvalitets-, miljö- och funktionstänkande och skall vara bäst då vädersituationerna är sämst.

Kontakta oss

Thermotic AB
Larssonsgränd 5, 941 46 PITEÅ
Tel. 0911-322 60
Ola       070-2694094
Carola  070-2357033

 

Plusgiro: 80193-6 Thermotic AB
E-post info@thermotic.se

 

 

FRITID

  

Vi har många fritidsprodukter som bygger på Thermotics unika värmematerial...

HUND

Vårt hundvärmetäcke med inbyggd flytväst har fått stor uppmärksamhet. Vi har även andra produkter för hunden...

HÄST

 

Här kan du hitta hästrelaterade produkter.

FLOAT UNDERWEAR

Float Underwear, den nya tidens flytunderkläder!

Allt för din säkerhet på öppet eller fruset vatten...